„БУДИ И ТИ ПАДОБРАНАЦ“ Спортски аеродроми „Лисичји Јарак“ и „Ечка“

posted in: Вести | 0

 

„Буди и ти падобранац“
Спортски аеродроми „Лисичји Јарак“ и „Ечка“, 01.08. – 30.11.2021. године

Падобрански клуб ветерана 63. Падобранске бригаде – „АРХИСТРАТИГ“, организује и реализује падобрански пројекат под називом „Буди и ти падобранац“. Пројекат организујемо и реализујемо у партнерству са Падобранским клубом Феникс и Pegaz Aviation doo Beograd-Palilula, а суфинансира га Министарство одбране Републике Србије.

Пројектом „Буди и ти падобранац“ промовисаћемо ветеране, вредности духа патриотизма, војничке и ратничке части, неговања и развијања традиције, јачања и изграђивања високог морала. Директно ће бити обухваћени следећи корисници: ветерани и падобранци, који ће кроз падобранску обуку, тандем падобранску обуку и увођење у падобрански тренаж, непосредно извршити скокове, падобранима типа „крило“, на слободно дејство, што ће се веома снажно одразити и на све остале ветеране и њихове породице, у целини, као и на све остале падобранце и њихове породице, што ће значајно утицати на инклузију истих.

Циљну групу, осетљиву и веома ризичну, увешћемо у падобранске активности, кроз нове активности високог ризика (они који до сада нису скакали падобраном из авиона), као и падобранска преобука, падобранска обука и падобрански тренаж за скокове падобранима типа „крило“, ветерана, младих и осталих, на обострано задовољство.

 

„ПЛАВО НЕБО И МЕКО ПРИЗЕМЉЕЊЕ“

Комплетан документ у ПДФ формату: http://www.arhistratig.rs/wp-content/uploads/2021/08/plakat_tekst.pdf