„Падобрански скок ветерана“ Спортски аеродром „Лисичји Јарак“ 31.10. – 30.11.2019.

posted in: Вести | 0

Падобрански клуб ветерана 63. Падобранске бригаде – „АРХИСТРАТИГ“, после успешно реализованих међународних падобранских манифестација „БАЛКАНСКИ СКОК ПРИЈАТЕЉСТВА“, у последњих пет година, организује и реализује падобрански пројекат под називом „Падобрански скок ветерана“. Пројекат организујемо и реализујемо уз помоћ Војске Србије, а суфинансира га Министарство одбране Републике Србије.

Пројектом „Падобрански скок ветерана“ промовисаћемо ветеране, вредности духа патриотизма, војничке и ратничке части, неговања и развијања традиције, јачања и изграђивања високог морала. Директно ће бити обухваћени следећи корисници: ветерани и млади падобранци, који ће кроз основну падобранску обуку, тандем падобранску обуку и увођење у падобрански тренаж, непосредно извршити скокове, падобранима типа „крило“, на принудно и на слободно дејство, што ће се веома снажно одразити и на све остале ветеране и њихове породице, у целини, као и на  младе падобранце и њихове породице,  што ће значајно утицати на инклузију истих.

Циљну групу, осетљиву и веома ризичну, увешћемо у падобранске  активности, кроз нове активности високог ризика (они који до сада нису скакали падобраном из авиона), као и падобранска преобука, падобранска обука и падобрански тренаж за скокове падобранима типа „крило“, ветерана, младих и осталих, на обострано задовољство.

 

„ПЛАВО НЕБО И МЕКО ПРИЗЕМЉЕЊЕ“