„ПРОБУДИ СЕ – СКОЧИ ПАДОБРАНОМ“

posted in: Вести | 0
Спортски аеродроми „Лисичји Јарак“ и „Параћин“, 24. 10. – 30. 11. 2023. године
Падобрански клуб ветерана 63. Падобранске бригаде – „АРХИСТРАТИГ“, организује и реализује падобрански пројекат под називом „Пробуди се – скочи падобраном“. Пројекат организујемо и реализујемо у партнерству са падобранским клубом Феникс-Београд и аеро клубом „Наша крила“-Параћин, а суфинансира га Министарство одбране Републике Србије.
Пројектом „Пробуди се – скочи падобраном“ промовисаћемо ветеране, вредности духа патриотизма, војничке и ратничке части, неговања и развијања традиције, јачања и изграђивања високог морала. Директно ће бити обухваћени следећи корисници: ветерани и падобранци, који ће кроз падобранску обуку, тандем падобранску обуку и увођење у падобрански тренаж, непосредно извршити скокове, падобранима типа „крило“, на слободно дејство, што ће се веома снажно одразити и на све остале ветеране и њихове породице, у целини, као и на све остале падобранце и њихове породице, што ће значајно утицати на инклузију истих.
Циљну групу, осетљиву и веома ризичну, увешћемо у падобранске активности, кроз нове активности високог ризика (они који до сада нису скакали падобраном из авиона), као и падобранска преобука, падобранска обука и падобрански тренаж за скокове падобранима типа „крило“, ветерана, младих и осталих, на обострано задовољство.
„ПЛАВО НЕБО И МЕКО ПРИЗЕМЉЕЊЕ“