„Осети слободу – скочи падобраном“

posted in: Вести | 0

„Oсети слободу – скочи падобраном“
Спортски аеродроми „Лисичји Јарак“ и „Параћин“
01.08. – 30.11.2022. године

Падобрански клуб ветерана 63. Падпбранске бригаде – „АРХИСТРАТИГ“, организује и реализује падобрански пројекат под називом „Осети слободу – скочи падобраном“. Пројекат организујемо и реализујемо у партнерству са падобранским клубом Феникс-Београд и аеро клубом „Наша крила“-Параћин, а суфинансира га Министарство одбране Републике Србије.

Пројектом „Осети слободу – скочи падобраном“ промовисаћемо ветеране, вредности духа патриотизма, војничке и ратничке части, неговања и развијања традиције, јачања и изграђивања високог морала. Директно ће бити обухваћени следећи корисници: ветерани и падобранци, који ће кроз падобранску обуку, тандем падобранску обуку и увођеље у падобрански тренаж, непосредно извршити скокове, падобранима типа „крило“, на слободно дејство, што ће се веома снажно одразити и на све остале ветеране и њихове породице, у целини, као и на све остале падобранце и њихове породице, што ће значајно утицати на инклузију истих.

Циљну групу, осетљиву и веома ризичну, увешћемо у падобранске активности, кроз нове активности високог ризика (они који до сада нису скакали падобраном из авиона), као и падобранска преобука, падобранска обука и падобрански тренаж за скокове падобранима типа „крило“, ветерана, младих и осталих, на обострано задовољство.

„ПЛАВО НЕБО И МЕКО ПРИЗЕМЉЕЊЕ“

Линк за плакат са текстом: https://www.arhistratig.rs/wp-content/uploads/2022/08/plakat_za_projekat_2022_tekst-1.pdf

Линк за плакат: https://www.arhistratig.rs/wp-content/uploads/2022/08/plakat_za_projekat_2022-1.pdf