Балкански скок пријатељства 2015

posted in: Вести | 1

Поштовани пријатељи, колеге, саборци, ветерани, падобранци, Управни одбор падобранског клуба ветерана 63. падобранске бригаде – „Архистратиг“, је одлучио да се међународни „Балкански скок пријатељства-2015“ одржи у времену од 21. до 25. маја 2015. године.

Још увек се нисмо одлучили за место где бисмо реализовали наведену манифестацију. Место одржавања нам зависи од материјално-техничке подршке. Уколико нас Министарство одбране помогне, манифестацију бисмо одржали у Нишу. У противном опције су Смедерево, Панчево или Београд, што бисмо у најскорије време дефинисали. Овом приликом позивам све чланове Клуба да узму учешћа на наведеној манифестацији, обавесте и позову колеге-ветеране, да се учлане у наш Клуб и да дођу на скок. На падобранском скоку могу учествовати само чланови нашег Клуба и страни падобрански ветерани.

Поред наших ветерана позиве за учешће на наведеној манифестацији упутићемо падобранским ветеранима: Русије, Белорусије, САД, Француске, Италије, Шпаније, Мађарске, Бугарске, Румуније, Грчке, Кипра, Белгије, Аустрије, Немачке, Израела, Аустралије, Новог Зеланда, Словеније, Хрватске, БиХ, Македоније и Црне Горе

Пуно поздрава свима, где чули и не чули и ако Бог да видимо се.

  1. Bojan 44

    Na slici sa postrojavanja na Balkanskom skoku prijateljstva održanom u Banja Luci sam uz svoje prijatelje aktivne starešine i veterane i ja. Koliki je samo ponos stajati u tom stroju.
    Ovogodišnji skok prijateljstva očekujem sa velikom radošću i nestrpljenjem !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *