„Погледај Србију-скочи падобраном“ Спортски аеродроми „Лисичји Јарак“ и „Ечка“

posted in: Вести | 0


Падобрански клуб ветерана 63. Падобранске бригаде – „АРХИСТРАТИГ“, организује и реализује падобрански пројекат под називом „Погледај Србију-скочи падобраном“. Пројекат организујемо и реализујемо у партнерству са Pegaz Aviation doo Beograd-Palilula, а суфинансира га Министарство одбране Републике Србије.
Пројектом „Погледај Србију-скочи падобраном“ промовисаћемо ветеране, вредности духа патриотизма, војничке и ратничке части, неговања и развијања традиције, јачања и изграђивања високог морала. Директно ће бити обухваћени следећи корисници: ветерани и падобранци, који ће кроз падобранску обуку, тандем падобранску обуку и увођење у падобрански тренаж, непосредно извршити скокове, падобранима типа „крило“, на слободно дејство, што ће се веома снажно одразити и на све остале ветеране и њихове породице, у целини, као и на све остале падобранце и њихове породице, што ће значајно утицати на инклузију истих.
Циљну групу, осетљиву и веома ризичну, увешћемо у падобранске активности, кроз нове активности високог ризика (они који до сада нису скакали падобраном из авиона), као и падобранска преобука, падобранска обука и падобрански тренаж за скокове падобранима типа „крило“, ветерана, младих и осталих, на обострано задовољство.
„ПЛАВО НЕБО И МЕКО ПРИЗЕМЉЕЊЕ“

Комплетан документ у ПДФ формату: http://www.arhistratig.rs/wp-content/uploads/2020/07/plakat_za_projekt_2020_tekst.pdf